Over Alert24

over_alert24.jpg

ALERT24 is een klus- en beveiligingsbedrijf dat totaaloplossingen biedt. Met de kennis van elektronische en bouwkundige beveiliging, cameratoezicht, brandmelding en hekwerken, bieden we een totaaloplossing voor al uw wensen. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat u naast de losse componenten, ook pakketten kunt samenstellen waarbij zeker gesteld is dat het totaalsysteem werkt. ALERT24 richt zich op de producten die gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn en die het comfort en veiligheid in huis vergroten zonder ingrijpende aanpassingen. We werken met collega’s die over meer dan 25 jaar ervaring in de beveiliging beschikken.

Waarom doet u zaken met ALERT24:

1. Juiste producten

ALERT24 biedt een ruim assortiment aan producten en is daardoor in staat zeker te stellen dat u de juiste combinatie van producten krijgt.

2. Snelle levering

ALERT24 levert en monteert snel en accuraat. We nemen de tijd om u en uw huisgenoten goede uitleg over de werking en de mogelijkheden van uw installatie te geven.

3. Scherpe prijsstelling

Door een efficiënte bedrijfsvoering en lage overheadkosten zijn wij in staat tegen de laagst mogelijke tarieven te leveren.

4. Garantie

Met 12 maanden garantie op de componenten en de montage, bent u verzekert van langdurig plezier van uw investering.

5. Goed advies

ALERT24 maakt zich sterk voor de levering van een systeem dat aan al uw wensen voldoet. Om dit zeker te stellen nemen we de tijd voor een goede inventarisatie van uw wensen en geven wij gratis advies omtrent de juiste productcombinaties.

6 Service

Met ons mobiele nummer bent u verzekert van 24-uurs service. U weet tenslotte nooit wanneer u ons nodig heeft.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Neem contact op